Ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην πατρίδα μας και η συμμετοχή των πολιτών έχει βαθιές ρίζες στην ιστορία του τόπου μας. Η πρόσφατη μεταρρύθμιση και ο εκσυχρονισμός της νομοθεσίας για την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι η μεγαλύτερη νομοθετική αλλαγή μετά την εισαγωγή του Γενικού Σχεδίου Υγείας ανοίγοντας νέες προοπτικές για ανάπτυξη.

Αναβαθμίζει την συμμετοχή των πολιτών στη λήψη των αποφάσεων για τις αλλαγές που είναι χρήσιμες και αναγκαίες  για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Ανοίγει νέες προοπτικές στην στήριξη των συνανθρώπων μας στην καθημερινή τους ζωή.

Στις επερχόμενες τοπικές εκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 , με αίσθημα ευθύνης και με εφόδια την πολύχρονη εμπειρία μου στα κοινά, τόσον στα θέματα υγείας, όσον και στα θέματα παιδείας και αθλητισμού, καταθέτω την ανεξάρτητη υποψηφιότητα μου για την θέση του Αντιδημάρχου Πάφου, έτοιμος να εργαστώ με ανιδιοτέλεια για την πρόοδο και ευημερία της πόλης μας.

Φίλες και φίλοι ,σας καλώ όλες και όλους μαζί ενωμένοι να εργαστούμε για την πόλη μας με στόχο τον εκσυχρονισμό και την ανάπτυξη της, την κοινωνική συνοχή, την  προστασία του περιβάλλοντος , την δημιουργία πάρκων και την ανάπτυξη του αστικού πρασίνου. Να εργαστούμε για την ασφάλεια και την υγεία των συμπολιτών μας, για τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την στήριξη των αθλητικών σωματείων μας. Ταυτόχρονα να αγωνιστούμε για την βελτίωση της κοινωνικής πρόνοιας αλλά και για την φροντίδα και προστασία των ευάλωτων ομάδων και των συμπολιτών μας της τρίτης ηλικίας, εργαζόμενοι με διαφάνεια και ενημέρωση των συμπολιτών μας.

Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να υλοποιήσουμε το όραμα μας για μια πόλη σύγχρονη, ανθρώπινη, λειτουργική και πράσινη, μια πόλη ελκυστική, ευρωπαϊκή και φιλόξενη. Έφτασε η ώρα να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας διεκδικώντας με μαχητικότητα, αξιοπρέπεια και εντιμότητα ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη μας.

Μας ενώνει η αγάπη μας για την Πάφο !

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !  

Για την Πάφο που μας αξίζει.

Δρ Κώστας Μαυρομμάτης

Τέως Δ/ντής Ουρολογικής Κλινικής Γ.Ν.Πάφου.

state-of-the-art training

redefine your workout

BODYBUILDING​

Lorem ipsum dolor sit alor amet, cotns ekolor adip iscing elit Nulla molestie convallis convallis.

HEALTH

Lorem ipsum dolor sit alor amet, cotns ekolor adip iscing elit Nulla molestie convallis convallis.

FREE WEIGHTS ​

Lorem ipsum dolor sit alor amet, cotns ekolor adip iscing elit Nulla molestie convallis convallis.

full body workouts that leave you energized

go beyond your limits

commit to health and fitness

challenge yourself. take it to the next level.

Δρ . Κώστας Μαυρομμάτης

Βιογραφικο

open 24/7

workout day or night

personal trainers

The right trainer for you

inspiring classes

The right trainer for you

Be the Best You Can Be

Believe in Yourself

Discover a new passion

our classes

Our Clients Believe in Us

Here Is What They Are Saying